Je kijkt nu naar: Aflevering: Priscilla Boutier zingt "Samen zijn"

 facebooklinkedin  submit to redditdelicioustippen   

Meer afleveringen van Muziek

Aflevering: Priscilla Boutier zingt "Samen zijn"

Datum: 22 mei 2018
Duur: 4:30

De Zoetemeerse zangeres Priscilla Boutier was te gast in de radiostudio van radio "De Glazen Stad'. RITV registreerde de opname van haar optreden.

Documentaire 'Westlands Mannenkoor door de Jaren heen'

Datum: 23 december 2017
Duur: 26:46

In deze documentaire een muzikale reis door het heden en verleden van het bekende Westlands Mannenkoor, opgericht in 1956.

De 11 jarige Floris Willem van Geest speelt eigen fantasie muziekcompositie

Datum: 14 januari 2017
Duur: 5:27

Floris Willem van Geest uit Monster heeft een eigen muziek- compositie geschreven. Met zijn muziek vertelt hij het verhaal over een vrolijk arendenpaar met een droevig einde.

Wijnconcert.o.l.v. Arend van der Kruk door pianisten uit de regio

Datum: 24 december 2016
Duur: 28:47

In de wijnkoperij Hosman Frères in Vlaardingen werd in oktober een z.g. Wijnconcert gehouden voor leerlingen van Arend van der Kruk. De pianisten speelden op de Bösendorfer vleugel. U ziet een compilatie van het concert.

Muzikale zomerdienst van de muziekgroep Crosspoint

Datum: 04 september 2015
Duur: 4:54

Onderwerp: De groep Crosspoint presenteert zich tijdens een zomerzangdienst in de Vredekerk in De Lier.

RITV Muziek 'The Dark Side of Fame'.

Datum: 10 mei 2015
Duur: 1:52

Onderwerp: Het leven van een ballerina in de spotlights gaat niet over rozen met het voortdurend moeten verwerken van kritiek. Zie hoe een ballerina hiermee worstelt. Aan deze productie werken mee: Lizzy Scherpenzeel, Joelle Brouwers en Jozefien Klop.

Jolle Brouwers

Datum: 15 maart 2015
Duur: 3:8

Jolle Brouwers online op RITV. Haar hobbys: fotografie, zingen, dansen en toneelspelen. Julian Klop, actief bij RITV als presentator en artistiek meedenker, produceerde deze muziekclip over de talentvolle Jolle Brouwers. Voor de figuratie zorgden: Julia de Maat, Aniek Brouwer en Joshua Brouwers. Camera en regie waren in handen van Julian.

Muziek special - Maghen Hilgersum

Datum: 29 december 2014
Duur: 22:58

In deze muziekspecial een optreden van de zangeres Maghen Hilgersum; u kunt meegenieten van haar prachtige stem. Tussen de zangregels door vertelt zij over haar leven, passie en toekomst.

Beleef het muzikale landschap in concert.

Datum: 23 augustus 2013
Duur: 59:48

In deze muziekspecial de uitvoering "Beleef het muzikale landschap in concert. Jonge musici spelen werken van: Ludwig von Beethoven, Joaquin Turina en Peter Tsjaikovski. Brackman Trio: Anne Brackman - piano, Tim Brackman - viool, Jonathan van IJzerlooij - cello. Verder spelen Floris Onstwedder - trompet en Daan Boertien - piano. Deze talentvolle musici, o.a. prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, kwamen op veler verzoek opnieuw naar De Lier. Dit concert werd gehouden in het kader van "Kunst in de kerk". gedurende het jaarfeest in De Lier, de Bradelier.