Je kijkt nu naar: RITV Senior in Beeld Nr. 06 - 2017

 facebooklinkedin  submit to redditdelicioustippen   

Meer afleveringen van Senior in Beeld

RITV Senior in Beeld Nr. 09 – 2018

Datum: 30 maart 2018
Duur: 15:26

In Senior in Beeld de volgende onderwerpen: - In gesprek met...Diane Rang, voorzitter van de commissie 'Zorg en welzijn'. - 'The day after'. . . reacties van het publiek een dag na de gemeenteraadsverkiezingen. - "Senioren en belastingen" . . . Ton ter Heijden in gesprek met directeur Cees van Dalen van Accountants & Adviseurs - ADNU - gevestigd in Naaldwijk.

RITV Senior in Beeld EXTRA - 2018

Datum: 12 maart 2018
Duur: 5:7

In de afgelopen maanden is steeds een belangrijke vertegenwoordiger van een lokale Westlandse politieke partij aan het woord geweest. Het thema was steeds: “Welke belangrijke speerpunten betreffende het seniorenbeleid, heeft u in het verkiezingsprogramma van uw partij voor de komende vier jaar opgenomen?" In dit Senior in Beeld EXTRA, Nico de Gier, fractievoorzitter van de PvdA Westland.

RITV senior in Beeld EXTRA 2 - 2018

Datum: 09 maart 2018
Duur: 4:57

Welke belangrijke speerpunten, betreffende het seniorenbeleid, heeft uw partij in het VVD Westland verkiezingsprogramma voor de komende vier jaar opgenomen?" In dit Senior in Beeld EXTRA 2, Ton ter Heijden in gesprek met Sander Zuyderwijk, fractievoorzitter van de VVD Westland.


Meer afleveringen