Je kijkt nu naar: RITV Senior in Beeld Nr. 05 - 2017

 facebooklinkedin  submit to redditdelicioustippen   

Meer afleveringen van Senior in Beeld

RITV Senior in Beeld Nr. 10 - 2018

Datum: 01 mei 2018
Duur: 16:38

De volgende onderwerpen worden belicht: - Allemaal een basisinkomen. Toegelicht door Gerard van Daalen. - 1 jaar Stichting Seniorenraad Westland> Belicht door voorzitter Anneke van Vliet-Vijverberg. - Nieuws van Ton Kettmann namens de commissie ‘Mobiliteit en vervoer’.

RITV Senior in Beeld Nr. 09 - 2018

Datum: 30 maart 2018
Duur: 15:26

In Senior in Beeld de volgende onderwerpen: - In gesprek met...Diane Rang, voorzitter van de commissie 'Zorg en welzijn'. - 'The day after'. . . reacties van het publiek een dag na de gemeenteraadsverkiezingen. - "Senioren en belastingen" . . . Ton ter Heijden in gesprek met directeur Cees van Dalen van Accountants & Adviseurs - ADNU - gevestigd in Naaldwijk.

RITV Senior in Beeld Nr. 08 - 2018

Datum: 01 maart 2018
Duur: 19:16

In Senior in Beeld de volgende onderwerpen: - Remmert Keijzer van Gemeentebelang Westland over de speerpunten voor senioren in het verkiezingsprogramma van zijn partij. - Publieke opinie over de belangrijkste veranderingspunten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. - Seniorenraad Westland organiseert een Politiek Debat in De Brug in 's-Gravenzande op 9 februari. Het debat was vooral gericht op voor senioren belangrijke speerpunten bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.


Meer afleveringen